tiistai 17. toukokuuta 2016

Heippa kaikki fiksut leidit ja upeat opiskelijat

Tunnelmia...

Hieman tarvitsin vierihoitoa, ennenkuin pääsin tänne blogiin kirjoittelemaan - kiitos Sanna.
Tämähän on mukava tapa vaihtaa kuulumisia ja tunnelmia.  Tulkaa muutkin mukaan.
Opetellaan yhdessä käyttämään näitä uusia, ihmeellisiä digimaailman välineitä - jospa mekin sitten jossain vaiheessa voitaisiin Joensuun Mikon tapaan kirjoitella kirjaa Epsanjan auringon alla ja kolikot kilisisivät kirstuun asiakkaiden klikkauksista ;-)

Vitsi - vitsi: kyllä työ ja livekontaktit on niin antoisia ja mukavia, että uskon että hetken kuluttua ne ovat arvossa arvaamattomassa, mutta tietoisuutta ja kaupallisuuttahan näillä digimenetelmillä pystytään lisäämään ja ajanhallintaa parantamaan.

Eilinen oli muuten hyvä ja antoisa päivä, mutta kun en itse päässyt aloitustilaisuuteen niin olisin pientä esittelyä kaivannut, vaan eiköpähän tässä tutuksi tulla projektin aikana.

Asiaa tuli myös niin paljon, etten millään pysynyt kaikessa perässä - nyt täytyy paneutua materiaalien maailmaan.

Nyt jään odottelemaan muitakin blogisteja linjoille :-)
Kaija

1 kommentti:

  1. Kiitos kirjoituksesta Kaija! Jäin itsekin miettimään noita Mikon esittämiä juttuja vielä pitkäksi aikaa, kaikenlaisia mahdollisuuksia sitä onkin kun vain huomaa. Olin eilen kuuntelemassa Riikka Heikinheimon esitystä Kauppakamarin vuosikokouksessa ja siellä taas nostettiin esille digitaalisuus ja globaalit markkinat eli kaikkia tämä tuntuu nyt kovasti koskettavan!

    VastaaPoista